Az iGaming és az online kaszinóipar vezető stratégiai szakértője
Olvasási idő: 9 perc olvasási idő

Rólunk

A ujonlinekaszinok.com weboldal célja

Célunk, hogy elősegítsük a játékosokat a nagyobb nyeremények elérésében, tudás, tapasztalat és magabiztosság biztosításával. Ezt megbízható partnereinkkel, részletes értékeléseinkkel és naprakész tanácsainkkal valósítjuk meg.

A Szerzőkről

Minden szakértőnket belső képzésen készítjük fel, hogy naprakész legyen az iparági ismeretekben. Pontos és tájékozott online kaszinó értékeléseket, bónuszkiválasztásokat és leírásokat, játékstratégiákat, oktató útmutatókat és blogbejegyzéseket készítenek. Munkájukat vezető munkatársaink, köztük főszerkesztőnk is áttekintik, mielőtt közzétennénk azokat.

Csapatunk

Seres Örs

CSO és Műszaki szerkesztő

Seres az egyik legrégebben velünk dolgozó írója csapatunknak az ujonlinekaszinok.com oldalon. Kiemelkedő stratégiai megközelítéssel rendelkezik, amelyet kiemelten alkalmaz a kritikák írásakor. Az általa megfogalmazott értékelések és cikkek által olvasóink értékes ismeretekkel gazdagodhatnak az online kaszinók világáról.

Kovács Balázs

Vezető szerző és szerkesztő

Balázs valódi szakértő az online szerencsejáték területén, több mint 10 év tapasztalattal a szektorban. Mint a mi Általános Igazgatónk, szakértői tanácsokat nyújt és segít Önnek jobb döntéseket hozni az interneten. Az általa nyújtott útmutatások és tanácsok az online kaszinók világának minden szegmensét átfogják, hogy Ön maximális előnyt élvezhessen a játékban és a fogadásokban.

Petheô Teca

Vezető szerző és szerkesztő

Petheô az egyik vezető kaszinóíró a csapatban, akinek szakértelme és tapasztalata kiemelkedő. Ő felelős a legjobb kaszinók értékeléséért és felkutatásáért, hogy biztosítsa a játékosok számára a legmegbízhatóbb és legizgalmasabb játékélményt. Petheô elkötelezett amellett, hogy részletes és objektív értékeléseket nyújtson, amelyek segítenek a játékosoknak a legjobb döntés meghozatalában.

Bogdán Ferko

Szerző és szerkesztő

Bogdán, az író csapattag, szenvedélyesen foglalkozik az online szerencsejátékokkal kapcsolatos témákkal, és kiemelkedő figyelemmel kíséri a görög weboldalakat. Ő feladata, hogy átfogó és informatív cikkeket írjon, amelyek segítenek a játékosoknak a legjobb döntések meghozatalában.

Kiss Szabina

Szerző és szerkesztő

Szabina, az író csapattag, jogtudományi diplomával rendelkezik, és módszeresen közelíti meg az online kaszinók értékelését. Ő az egyik legtapasztaltabb kaszinóíróink közé tartozik, és széles körű tudásával és tapasztalatával kiemelkedő minőségű tartalmakat nyújt olvasóinknak.

Budai Donát

Szerző és szerkesztő

Budai, az író csapattagunk, szakértője az online szerencsejátékok területének Magyarországon. Sok éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és bölcsességét áttekintések és útmutatók formájában osztja meg olvasóinkkal. Budai elkötelezett az iránt, hogy a legfrissebb információkat és legjobb tanácsokat nyújtsa az online szerencsejátékokkal kapcsolatban, hogy olvasóink magabiztosan élvezhessék kedvenc játékukat.

Antall Albert

Szerző és szerkesztő

Albert, az író csapattagunk, maga is online fogadó, így első kézből tapasztalja meg az online kaszinók világát. Ennek köszönhetően pontosan tudja, mire kell figyelnie a legjobb kaszinók azonosítása során, és milyen szempontok alapján értékeli ezeket az oldalakat. Albert nemcsak mint fogadó, hanem mint tapasztalt kaszinó szerző is tevékenykedik, és mindig őszintén osztja meg véleményét az oldalakról.

Balázs Rikard

Szerző és szerkesztő

Balázs, az író csapattagunk, egy lelkes kaszinójátékos, aki szereti felfedezni az iparág különféle játékosított aspektusait. Cikkeiben hangsúlyt fektet a szórakozás és a kikapcsolódás fontosságára, miközben nem hanyagolja el az üzleti élet komoly oldalát sem.

Gergely Ozor

Szerző és szerkesztő

Gergelynek, az író csapattagunknak közel 10 éves tapasztalata van az iGaming iparágban, így a legjobb online kaszinók értékelése könnyű feladat számára. Átfogó tudása és szakértelme révén képes mélyrehatóan elemző cikkeket és értékeléseket írni az online szerencsejáték platformokról.

Csapatunk kiváló szakmai kaszinóoldal-értékeléseket kínál, ötvözve szakértelmünket a szerencsejátékok iránti szenvedélyünkkel. Minden csapattagunk mélyreható iparági ismeretekkel rendelkezik és szorosan követi a legújabb trendeket és innovációkat az online kaszinók világában.

Részletességre és objektivitásra törekedve értékeljük a kaszinóoldalak minden aspektusát, a játékválasztéktól kezdve a vevőszolgálat minőségéig. Célunk, hogy felhasználóinknak átfogó, megbízható információkat és ajánlásokat nyújtsunk, lehetővé téve számukra, hogy olyan online kaszinót válasszanak, amely megfelel igényeiknek és preferenciáiknak.

Professzionalizmusunkkal biztosítjuk, hogy a játékosok teljes képet kapjanak a kínált szolgáltatásokról, és teljes mértékben tájékozottak legyenek döntésük meghozatala előtt. Elkötelezettek vagyunk a magas minőségű információszolgáltatás mellett, folyamatosan törekszünk szolgáltatásaink fejlesztésére, hogy kiválóan szolgálhassuk közösségünket.

Mit csinálunk

Mi vagyunk az #1 útmutató a világon az online kaszinók és szerencsejátékok terén, ahol a játékosok az elsődleges prioritásunk.

Az ujonlinekaszinok.com egy megbízható weboldal, amely olyan információkat nyújt, amelyek segítenek a játékosoknak biztonságosan játszani és többet nyerni. A 20 lépésből álló értékelési folyamatunk tökéletesítve lett, és biztosak vagyunk benne, hogy segíteni fogunk Önnek a megfelelő kaszinó megtalálásában.

Az általunk kínált hírek, blogok és útmutatások egyedülállóak, minden információ adatokon alapul, független, előítéletektől mentes és naprakész.

Kaszinó Értékelések

Itt készítünk részletes termékértékelést azokról a legjobb online kaszinókról, amelyek felkeltették érdeklődésünket, tudva, hogy Ön kulcsfontosságú részleteket fog keresni, mint például:

 • Fizetések
 • Díjak
 • Játékok
 • Lehetőségek és még több

Itt hangsúlyozzuk a lényeges elemeket a Tippek/Ajánlások/Vigyázat/Fontos üzenetek által.

Kaszinó Bónuszok

Nem csak egyszerűen bemutatjuk a bónuszokat. Ehelyett alaposan teszteljük és ellenőrizzük, hogy biztosítsuk, megkapja-e azt, amit ígértek.

Célunk, hogy teljes képet adjunk minden ajánlatról, amely elérhető a weboldalunkon, így okos döntést hozhat a kaszinó pénztárcájával kapcsolatban.

Itt talál mindent arról:

Korlátok, amelyek közvetlenül befolyásolhatják Önt (tét, kifizetés és időkeret)

 • A sikeres kifizetési kérelemhez szükséges követelmények;
 • Elérhető fizetési és játéklehetőségek;
 • Promóciós kód, amelyet be kell váltania az ajánlatért.

Ez még nem minden! Itt lehetősége van arra, hogy röviden megtudja, hogyan profitálhat és mi a figyelemre méltó az adott kaszinóban.

Játékos Oktatás

Ahhoz, hogy tájékozott döntéseket hozzon, ismernie kell és meg kell értenie, hogyan működik az online szerencsejáték ipara, és hogyan tarthatja magát biztonságos határok között.

Továbbiak és Rangsorok

A UjOnlineKaszinok részletes összehasonlításokat és gondos rangsorolásokat készít az online kaszinókról annak érdekében, hogy a játékosok megtalálják a legjobb játéklehetőségeket.

Mint az Egyesült Királyság első számú forrása az online kaszinók értékeléseinek és ajánlásainak, kaszinó szakértőink gondosan elemzik és értékelik a kaszinókat különböző kategóriákban, így könnyedén összehasonlíthatja a kaszinók jellemzőit, bónuszait, játékkínálatát és még sok mást. Szakértőink tesztelik és rangsorolják a kaszinókat típus szerint – legfőképpen a nyerőgépek, élő osztós játékok vagy más kaszinójáték műfajai tekintetében.

Mélyen beleásunk a biztonság, a fizetések és a licenszelés fontos részleteibe, így bizalommal választhat. A részletes, elfogulatlan értékeléseinkkel és rangsorainkkal a UjOnlineKaszinok célja, hogy az utolsó szóig vezető forrás legyen, ami vezeti a játékosokat a preferenciáiknak megfelelő, legjobb minősített online kaszinókhoz.

Miért bízna bennünk?

Biztosítjuk, hogy minden egyes kaszinóértékelésünk adatokon alapuló kutatásra és szakértői ismeretekre épül, amelyeket kritikusaink szolgáltatnak, és hogy szerkesztői csapataink friss, őszinte és független híreket közölnek.

Ha egy kaszinó nem felel meg magas elvárásainknak, azt nyilvánosságra hozzuk. Ez lehetővé teszi számotokra, hogy megalapozott döntést hozzatok arról, kiben bízhattok meg az interneten.

Biztonság

A biztonság az első az online szerencsejáték. Kaszinóoldalak a legújabb titkosítási és biztonsági protokollokkal.

Sértetlenség

Objektív értékelések. Elfogulatlan értékelések. Átlátható szakértői információk.

Játékos vezérlés

A szerencsejátékosok felhatalmazása a függőség elleni küzdelemben: megelőzési és oktatási források.

Függetlenség

Eredeti online kaszinó adatbázis. Független kutatás. Hiteles adatelemzés

Előrehalad

Fejlődés a játékosok számára: gyakorlatainkat az Ön igényeihez igazítjuk

Költségvetés

Kockázatmentes szerencsejáték: Biztonságos alapkezelési útmutató az online kaszinó tranzakciókhoz

Az értékeink

 • A játékosok igényei mindennél fontosabbak
 • Osszátok meg a szenvedélyt és a szakértelmet
 • Teljes mértékben függetlenek vagyunk
 • Nyerni szeretnénk a bizalmatokat

Elsősorban a játékosok igényei

Felhasználói kutatásokat végzünk a kulcsfontosságú információk azonosítására és részletes felhasználói kutatásra. A visszajelzés fontos része a folyamatunknak, amely segít nekünk abban, hogy a játékosok számára, és nem a kaszinók számára nyújtsunk tartalmat.

Ossza meg szenvedélyét és szakértelmét

Szerencsejáték és fogadás terén szakértőkből álló csoportokat hoztunk létre, akik együttesen több mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek. Szakmai csapatunk világszerte helyezkedik el és a legfrissebb információkat nyújtja ingyen, nap 24 órájában.

Legyen teljesen független

Kizárólag pártatlan információkat nyújtunk, és különleges, saját fejlesztésű ingyenes játékokkal várunk. Szemben más összehasonlító weboldalakkal, mi teljes mértékben független tulajdonban állunk és önállóan tevékenykedünk. Továbbá szoros együttműködést folytatunk az auditálókkal és a szabályozó hatóságokkal.

Nyerd el a bizalmadat

Csak tapasztalt szakértőket alkalmazunk, hogy elfogulatlan értékeléseket írjanak. A szigorú felülvizsgálati folyamatunk évek alatt finomodott és garantálja, hogy kizárólag biztonságos és legális online kaszinókat ajánljunk elő.

Szolgáltatásunk ingyenes

Hiszünk abban, hogy minden játékosnak jogában áll hozzáférni a legjobb tanácsokhoz a megfelelő online kaszinó kiválasztásához. Emiatt olvasóink sosem lesznek terhelve díjjal az ujonlinekaszinok.com használatáért.

Affiliate marketing modell alapján működő összehasonlító weboldalként tevékenykedünk. Ez azt jelenti, hogy minden olyan felhasználó után, aki partnereink egyikére kattint a listánkon, kis jutalékot kapunk.

Ajánlásaink függetlenek és elfogulatlanok, az általunk vizsgált online kaszinók nem befolyásolják tartalmunk előállításának módját. Hűséges írócsapatunknak köszönhetően biztosak lehetnek abban, hogy értékeléseink pártatlanok és pontosak.

Cég részletek

Alapító:

Seres Örs

Szülői szervezet:

New Gaming Horizons LLC

Adófizető kódja:

HU21628927

Nyilvántartási szám:

FRC6266

Alkalmazottak száma:

30+

Központ:

Budapest, Izabella u. 68/b, 1064 Magyarország.

Alapított:

2024

CEO:

Seres Örs

UjOnlineKaszinok vezetés

Seres Örs, az UjOnlineKaszinok projekt főszerkesztője és alapítója, egyedülálló megközelítésével reformálja az szerencsejáték iparágát.

Ő két mélyreható módon érti és kezeli az online szerencsejátékosok nézőpontját: mint egykori szerencsejátékos és mint jelenlegi iparági szakértő.

A főszerkesztőnek több mint 10 éves tapasztalata van az online szerencsejátékok területén. Saját szerencsejáték függőségének leküzdése története támogatja az a meggyőződését, hogy az iparág a játékosok jogait és legjobb érdekeit kellene elsődlegesnek tekintenie.

Ez a kettős perspektíva hajtja az UjOnlineKaszinok szakértőinek munkaetikáját. Seres Örs elkötelezett amellett, hogy minden csapattag számára átadja az átlátható, megbízható és valóban hasznos tartalom értékét.

Biztosítja, hogy minden kutatásunk, tesztelésünk és tartalom létrehozásunk a valódi fájdalmi pontokra összpontosítson az online kaszinók használata során:

 • Minden értékelés a játékosokat leginkább érintő kérdésekre összpontosít. Minden kaszinó- és bónuszlista szakértői útmutatást nyújt a valóban fontos kérdésekben: bonyolult feltételek, alapvető kaszinói irányelvek és pénzügyi biztonsági tanácsadás.
 • Útmutatóink releváns játékosigényeket céloznak meg, a játékstratégiáktól a sikeres panasz benyújtásáig, a költségvetés védelméig és a szerencsejáték függőség elleni küzdelemig.
 • Minden online kaszinó értékelést, bónusz értékelést, útmutatót és oktató cikket ellenőriz, mielőtt azt közzétenné, hogy a tartalom támogassa a játékosok játékmenetét, pénzét és jólétét.

Az UjOnlineKaszinok projekt mögötti valódi látásmód képviseleteként, az UjOnlineKaszinok főszerkesztője folyamatosan részletes képzést és visszajelzést nyújt csapatának, ápolva az átláthatóság, a biztonság és az objektivitás abszolút kultúráját az online játékosok számára.

Gyors

Ön egy kaszinó?
További információkat keresek az online kaszinók biztonságáról, kihez forduljak?
Kik az Ön iparági szakértői?
Fő szerző:

Seres Örs egy elismert szakértő az iGaming területén, mélyreható ismeretekkel rendelkezik az online kaszinó játékok és a fogadási stratégiák világában. Analitikai képességei és a játékok mintázatainak és valószínűségeinek elemzésére való koncentrációja miatt Seres különösen értékes és biztonságos tanácsokat nyújt a játékosok számára. Szakértelme teljes mértékben magában foglalja a szerencsejátékra vonatkozó jogszabályokat, a kiberbiztonságot és a felelősséget, így teljes körű és jól alátámasztott nézőpontot kínál az ujonlinekaszinok.com olvasóinak. Munkája egyedülálló kínál technikai szakértelemről és elkötelezettségről a tisztességes és etikus szerencsejáték iránt.