Az iGaming és az online kaszinóipar vezető stratégiai szakértője
Olvasási idő: 1 perc olvasási idő

Kapcsolatok

Annak érdekében, hogy gyorsan segítsünk Önnek a szükséges válaszok megszerzésében, összegyűjtöttük és itt közöljük a leggyakrabban feltett kérdéseket, amelyeket velünk és tevékenységeinkkel kapcsolatban kaptunk.

Amennyiben további kérdései vannak, bátran lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül az [email protected] e-mail címen.

Tel.: +36 20 123 4567

Cím: Budapest, Izabella u. 68/b, 1064 Magyarország.

Szakértőink készséggel állnak rendelkezésére

Ügyfélszolgálati csapatunk öt tagból áll, akik izgatottan várnak arra, hogy kérdéseikre válaszoljanak és segítsenek Önnek! Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy szakértő segítséget és iránymutatást nyújtsunk, ha bármilyen problémával vagy hibával találkozik. Ráadásul gyorsan továbbítjuk Önt az értékesítési csapathoz, ha üzleti ajánlattal keres bennünket.

Arra törekszünk, hogy minden kérdését megválaszoljuk, és ígéretet teszünk arra, hogy mielőbb válaszolunk Önnek.

Mondja el nekünk véleményét

Az ügyfeleink véleménye kiemelkedő fontosságú számunkra, mivel visszajelzésük segít minket abban, hogy tartalmunkat még ügyfélközpontúbbá tegyük és javítsuk. Ezért, mivel arra törekszünk, hogy a CasinoAlpha élményét minél interaktívabbá tegyük, létrehoztunk egy komment szekciót minden oldalunk végén.

Nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül is.

Lépjen kapcsolatba velünk

Fő szerző:

Seres Örs egy elismert szakértő az iGaming területén, mélyreható ismeretekkel rendelkezik az online kaszinó játékok és a fogadási stratégiák világában. Analitikai képességei és a játékok mintázatainak és valószínűségeinek elemzésére való koncentrációja miatt Seres különösen értékes és biztonságos tanácsokat nyújt a játékosok számára. Szakértelme teljes mértékben magában foglalja a szerencsejátékra vonatkozó jogszabályokat, a kiberbiztonságot és a felelősséget, így teljes körű és jól alátámasztott nézőpontot kínál az ujonlinekaszinok.com olvasóinak. Munkája egyedülálló kínál technikai szakértelemről és elkötelezettségről a tisztességes és etikus szerencsejáték iránt.